КОНКУРС БГ пракса 2014. отворен

Драги студенти, са великим задовољством вас обавештавамо да је расписан овогодишњи конкурс за учешће у програму Универзитетске радне праксе БГПРАКСА 2014.

БГ ПРАКСА се реализује пету годину за редом на основу потписаног Протокола о сарадњи између Универзитета у Београду и Градске Управе Града Београда у области организовања и реализовања Универзитетске радне праксе студената.

Отворено је укупно 335 места на 235 позиција на којима ће студенти завршних година имати прилику да уз подршку непосредно одређених ментора стекну вредно радно искуство.
Сви полазници ће по завршетку праксе добити потврду о обављеној пракси. БГ ПРАКСА ће се ове године реализовати као двомесечна летња пракса са почетком од 1. августа 2014. године.

На конкурс се могу пријавити сви заинтересовани студенти завршних година електронским путем (преко сајта Центра за развој каријере Универзитета у Београду), а неопходно је да, уз попуњену пријаву, приложе скенирану потврду о редовном студирању. На сајту Центра за развој каријере Универзитета у Београду налази се интегрални текст конкурс и водич кроз конкурс организован по факултетима ради лакшег проналажења жељених позиција за обављање праксе.

Конкурс је отворен од 27. јуна до 10. јула 2014. године.